Top

De geschiedenis van BOGS laarzen

De geschiedenis van Bogs laarzen

Bij Bogs weten ze dat op Moerassen het leven een kwestie van graden is. Bogs is namelijke gevestigd in de Pacific Northwest (USA) - waar een paar graden het verschil is tussen een sneeuwstorm, een week van regen of een weekend van zonneschijn. Na meer dan veertig jaar in de schoenenindustrie, creëerden ze Bogs als de oplossing voor de all-weather laars.
Sinds 2002 hebben zij de lijn van waterdicht, duurzaam en meer dan comfortabel schoeisel voor mensen die werken (of spelen)  in de meest oncomfortabele omstandigheden uitgebreid.
Toen Bogs 'oprichter en CEO Bill Combs  werd gevraagd naar zijn bedrijfsmotto, was zijn antwoord: "Maak elke dag een beter paar schoenen! Een moeilijke, eindeloze taak". Maar het is wel dat wat we hebben gedaan sinds we zijn begonnen met de verkoop van laarzen aan de agrarische industrie bijna een decennium geleden. Ons eerste paar boots (Het ikoon Classic High dat vandaag de dag nog geproduceerd word), was een meer technische, geïsoleerde rubber laars gemaakt voor de zwaarste omstandigheden. Je treft deze vaak aan op de ranch of in de stal of schuur . Maar Bogs verspreidde zich over alle terreinen en moerassen en al snel liepen mensen die geen boer of boerin waren met het dragen van  onze schoenen. Vaak in de hut in de bergen of aan de kant van het voetbalveld op de koude zaterdagochtend. Waarom? Bogs houdt met zijn unieke prestatiekenmerken van hoogwaardige materialen de voeten warm, droog en comfortabel.

Bogs heeft zoveel vertrouwen in de laarzen dat we een 100% tevredenheidsgarantie hebben, zodat elk paar Bogs voldoet aan de vraag van onze klanten.
Desktop weergave