Top

Persbericht: Koude voeten zijn niet meer nodig!

Onlangs is er een persbericht verschenen over Jolanda van der Basch eigenaresse van “ Van der Basch Trading ” wat beter bekend is als Made for Dogs. Lees hieronder hoe een wandeling met haar honden geleid heeft tot Made for Dogs, BOGS laarzen en nog veel meer..
 
"Koude voeten zijn niet meer nodig"
 
Van der Basch Trading, bekend van o.a. MadeForDogs.nl, is in 2009 vanuit een hobby ontstaan. Als eigenaresse van twee hele leuke honden (Bearded Collies) kwam Jolanda van der Basch regelmatig het probleem tegen dat na een wandeling altijd weer de poten van die langharige honden schoongemaakt moesten worden. Altijd gedoe met een emmer water en handdoeken. In Amerika hadden ze een artikel (Paw Plunger) die dit probleem kon erhelpen , maar deze was niet verkrijgbaar in Europa. Jolanda nam contact op met het bedrijf die dit product produceerde om te zien of dit product naar Europa gehaald kon worden. Hiermee begon dus de eerste stappen van haar bedrijf. De naam was snel gevonden want Jolanda’s meisjesnaam is van der Made en de producten zijn gemaakt voor honden dus de eerste webwinkel werd www.madefordogs.nl. Het besluit werd genomen om een niet alledaagse webwinkel te beginnen maar te specialiseren in bijzonderheden die een toegevoegde waarde hebben voor de hond of hun baasjes. Om deze unieke producten te vinden begon Jolanda aan een zoektocht door veel beurzen in Amerika te bezoeken. Al snel waren er hele bijzondere producten die verkrijgbaar zijn in haar webshop.
 
VanderbaschTrading is een echt Ambachts bedrijf. Na een paar jaar vanuit huis werken bleek dankzij het succes dit niet meer te kunnen. Daarom is er gekozen voor een bedrijfspand aan de Sandelingen. Jolanda, ’In Ambacht voelen we ons thuis en daarom hebben we alleen gekeken naar bedrijfspanden in deze gemeente.’ Een van de toppers sinds een aantal jaren zijn BOGS Laarzen, vooral in deze koude winter. Alleen zijn Bogslaarzen niet voor honden dus was het beter om een andere website erbij te beginnen www.madeforfeet.nl. Bogs zijn laarzen die gemaakt worden in USA en bestaan uit meerlaags Neopreen en hoog isolerende tussenlagen. De laarzen zijn bestemt tegen kou van -30 graden! Tevens zijn ze erg licht en 100% waterdicht. Tevens hebben alle Bogs modellen een antislip zool zodat uitglijden tot het verleden behoort. Wat kenmerkend is aan de BOGS is dat ze handvaten hebben zodat men ze zo kan aantrekken. De Bogs werden steeds populairder omdat mensen die werkten in extreme kou ontdekten dat deze laarzen echt warm bleven. Bogs zijn geschikt voor iedereen; of je nu tot je knieën in de sneeuw staat, tot je enkels in het water of gewoon aan het wandelen bent dankzij Bogs blijven je voeten warm en droog. Dus loop er mee in de stad, op het land, op de sneeuwpiste en ontdek wat Bogs zo speciaal maakt. Bogs laarzen zijn er in heren-, dames- en kindermodellen.
Desktop weergave